Hemmeligheden bag fantastisk smag
Forny dine favoritretter
Og får den til at smage endnu bedre
Der er ikke mange, som ved, at hemmeligheden bag fantastisk smag ikke kun handler om ingredienser, men også om de redskaber, du bruger. Vores produkter har den teknologi, som den professionelle kok bruger i sit eget køkken. Vi kan hjælpe dig med at opnå de lækre resultater, som ellers virker uopnåelige.
Lav det umulige
Et æble hver dag
Der er mere end 7500 forskellige æbler og former farver, størrelser og smag. Faste æbler, der smager af noget, giver det bedste resultat i salater, men bløde og lidt melede æbler er gode til varme madretter. Den virkelig lækre æbletærte kræver bløde, halvfaste æbler, der er perfekte til bagværk. Brug dampovn til at give en lækker skorpe og smagsfuldt fyld.
Med lige den rette mængde damp blot ved at trykke på en knap får du et resultat, der både ser godt ud og smager frisklavet.
Bagning med damp
Med et strejf af damp er bagning virkelig en smal sag. Professionelle bagerier bruger damp til at opnå utrolige resultater, og det kan du også gøre nu. Knappen tilfører damp i de første 15 minutter for at få dejen til at hæve og holde den let og luftig indeni. Tør varme giver enestående farve og den helt rigtige sprødhed.
Lækker laks
Der findes en hemmelighed til at tilberede laks med perfekt, sprødt skind.. Du vil trods alt gerne smage smagen af frisk fisk udenpå. Og du vil stadig gerne have lækre flager på din filet. Den kombination af konsistens og smag er nok til at få alle til at spise en portion til - også selvom der så ikke er plads til desserten. Hemmeligheden er at have styr på varmen med en induktionskogesektion.
De følsomme betjeninger bringer dig fra at simre til at brune på et øjeblik.
Hvad gør induktion så speciel?
Induktion, som er kraftigere end andre kogesektioner, gør det nemt at få et hvilket som helst kogegrej til at blive intenst varmt. Så din laks begynder at blive sprød med det samme. Teknologien reagerer også utroligt hurtigt. Du kan styre temperaturen præcist og udføre justeringer uden besvær. Så du kan få dine fileter til at blive rigtig lækre med supersprøde flager.
Med denne kogesektion kan du lave mad med lige den størrelse gryde og pande, der passer dig
Fuldend din kreative frihed
Utryk din kulinariske kreativitet med vores Infinite™ induktionskogeplade. Med FreeZone-induktionsoverfladen kan du placere en pande uanset størrelse, lige hvor du vil. Så uanset om du skal lynstege tun på panden eller dampe laks i en megastor fiskegryde, tilpasses varmen i forhold til størrelsen og du får altid det bedste resultat.
Kylling på en helt ny måde
Der findes en måde at få den maksimale smag frem i din stegte kylling.. En metode, som får dig til at ønske, at det ville vare bare én mundfuld til. Hver bid er et perfekt komplement af saftighed og sprødhed. Hver eneste bid er fyldt med lækre næringsstoffer og vitaminer. For at få en sundere, lækrere og uforglemmelig stegt kylling skal du bruge en kombination af damp og varme.
At tilføje damp til madlavningen gør dit kød mere mørt, dit brød luftigere og din fisk sprødere.
Hvad gør damp så specielt?
Eftersom kombidampovne bruger damp og over-/undervarme, får du en vidunderlig blanding af smag og konsistens.. Dampen holder din kylling saftig, mens varmen giver dig en gyldenbrun sprødhed. Den er desuden mere skånsom, så den beskytter næringsstoffer og vitaminer til at forstærke smagen. Med den rigtige ovn er det nemt at få fantastisk smag: tilfør kun damp.
Søde sommerjordbær
Intet smager mere af sommer end saftige jordbær. Men hvordan kan du bevare smagen? Hold maden friskere i længere tid med TwinTech®-kølefrys og få den ideelle temperatur til at holde på smagen. Så kan du være sikker på, at din jordbærdessert altid har den perfekte smag.
Brug det bedste kølesystem til at holde på smagen og det gode i jordbærerne. Så kan du holde på de vigtige næringsstoffer som vitamin C.
Fremhæver den smag du er glad for med avancerede dampfunktioner
Lækre retter på en nem måde
Uanset, om du steger kød eller kreerer lækre desserter hjælper Steam Pro med at bringe dine yndlingsretter op på et helt nyt niveau. Dampprogrammerne gør det nemt at fremtrylle kompleks smag og konsistens af hver enkel ingrediens. Med vores bedste ovn kan du sætte fantastiske retter på bordet, som hele familien vil elske.
Præmierede kartofler
Dampede, mosede, bagte, stegte.....kartofler er lige så lækre, som de er alsidige. Men det bedste resultat, hvor de er bløde indeni og sprøde udenpå, opnås med dampovn. Tilbered lige så mange du har lyst i dampovnen med urter og et par fed hvidløg, så har du en sikker favorit hver gang.
Dampstegte kartofler med skræl er den perfekte måde at få B6 og kalium på.
Et særligt korn
Det er dyrket i 4.000 år på skråningerne af Andesbjergene og et helt unikt produkt. Det er fiberrigt og fyldt med alle de ni essentielle aminosyrer. Det er både blødt og knasende. Sødt eller som nødder. Det kan bruges som hovedbestanddel af en blød, frugtdessert eller give fin balance til stegt fisk.
Men quinoa kan være en udfordring for kokken. Den eneste måde at sikre konsistensen på er at styre varmen med induktion.
Hvad gør induktion så speciel?
Induktion lader dig bestemme, så du let opnår en intens høj temperatur. Perfekt til at poppe quinoa til din brownies eller til at holde lunt, mens du gør retten færdig.
Deres dygtighed, vores produkter
Professionelle kokke bruger år på at perfektionere deres færdigheder. De skal kende smagen ud og ind og kende ingredienserne fra A til Z. Men for at kreere noget helt specielt har de stadig brug for de bedste redskaber. De bruger vores kombidampovne og induktionskogesektioner til at realisere deres visioner. Og opnå resultater, som er umulige med standardapparaterne. Disse professionelle kokke deler alle sammen én hemmelig ingrediens: Electrolux.