Electrolux dampovne

Electrolux dampovne giver dig nye muligheder i køkkenet. Dampen er med til at bevare råvarernes smag, farve, konsistens og vitaminer. Med en af vores dampovne får du alle de klassiske indstillinger som vores almindelige ovne har, men derudover kan du tilsætte damp. Det er ikke spor svært – fyld blot beholderen med vand, stil maden ind i ovnen og vælg hvor meget damp der skal bruges. Færdig!

Electrolux dampovne giver dig nye muligheder i køkkenet. Dampen er med til at bevare råvarernes smag, farve, konsistens og vitaminer. Med en af vores dampovne får du alle de klassiske indstillinger som vores almindelige ovne har, men derudover kan du tilsætte damp. Det er ikke spor svært – fyld blot beholderen med vand, stil maden ind i ovnen og vælg hvor meget damp der skal bruges. Færdig!

0 af 4
900 SteamPro®
900 SteamPro®
Udvid grænserne for, hvad der er muligt i køkkenet. SteamPro-ovnen er en premiumovn med et bredt udvalg af dampprogrammer og innovativ SousVide-funktion.
Damprengøring
Madlavningstermometer
Fuld damp
Steamify®
SousVide
800 SteamBoost®
800 SteamBoost®
Er din kulinariske kreativitet klar til næste niveau? Bagning, stegning og stuvning med damp leverer resultater på næste niveau.
Damprengøring
Madlavningstermometer
Fuld damp
Steamify®
700 SteamCrisp®
700 SteamCrisp®
Her er ovnen som gør mere end bare at stege. Ved at tilsætte damp får du næringsrige måltider med masser af smag.
Pyrolyserengøring
Madlavningstermometer
Kombidamp
600 SteamBake®
600 SteamBake®
Kom i gang med dit dampeventyr med SteamBake-ovne: Damptilberedelsen indebærer, at du kan tage bagningen til næste niveau og opnå optimale resultater for dit bagværk.
Pyrolyserengøring
Madlavningstermometer
Tilsætter damp
En familie sidder og spiser i et åbent køkken med dampovn

En ovn – tusind muligheder

Alle vores ovne med damp har de samme funktioner som almindelige ovne. Varmluft, over- og undervarme, grill og pizza/tærte-indstilling er bare nogle få eksempler. Dampfunktionen er blot endnu en tilberedningsmetode, som gør, at du kan trylle flere lækre retter frem. Electrolux har et bredt udvalg af ovne med dampfunktion. 

Brød med sprød skorpe
Perfekt til bagværk

Tilsæt damp så brødet får en sprød skorpe og blød krumme.

Ovnstegt kylling
Riste og grille

Damp giver en sprød overflade og saftigt kød.

Dampkogt ris
Tilberedning med damp

Lav alt fra ris og kartofler til dumplings direkte i ovnen.

Dampet broccoli
Dampede grøntsager

Få lækre grøntsager hvor vitaminerne er bedre bevaret.

En bradepande med lækker, sprød kylling og dampede grøntsager sættes på et bord.

Sprødt og saftigt

Dampovne kan tilberede meget mere end grøntsager. De har længe været et af gourmetrestauranternes hemmelige værktøjer. Ved at kombinere damp og varmluft opnår du forbedret smag og konsistens, samtidig med at sprødheden bevares. Lækre resultater hver gang.

Laks tilberedt uden damp og med damp

Bevarer op til 90% C-vitaminerne*

Det kan ses på det færdige resultat at maden er tilberedt med damp. Råvarerne beholder både farve og konsistens, og næringsstoffer og vitaminer bevares bedre, sammenlignet med andre tilberedningsmetoder. 

* Baseret på eksterne tests hvor C-vitamin i rå broccoli blev sammenlignet med dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i fødevarer med HPLC/UV-synlig metode.

Dampindstillinger til det hele

Damp fungerer sammen med traditionel ovnvarme for at forbedre smag og konsistens, når man bruger indstillinger til lav, middel, høj og fuld damp.**

 

** Dampniveauerne varierer afhængigt af ovnmodel.

Lav damp
Lav damp

Lav damp kombinerer varmluft med damp og giver saftige og sprøde resultater. Ideelt til kød, fjerkræ, gratiner, gryderetter, ovnstegte grøntsager, men også til at bage tærter, muffins og kager.

Middel damp
Medium damp

Medium damp kombinerer varmluft med damp – til madretter der skal simre langsomt. Ideelt til braiseret kød eller ovnstegt fisk, men også til at bage brød og boller.

Høj damp
Høj damp

Høj damp kombinerer varmluft med damp og er ideelt til delikate retter med fisk eller visse kager og gryderetter.

Fuld damp
Full steam

Full steam benytter konstant damp. Ideelt til blid tilberedning af for eksempel grøntsager, ris, couscous, fisk og skaldyr (muslinger og rejer).

Se mere fra Electrolux

En mand i køkkenet med ovn
Ovne

Se alle vores ovne, fra almindelig varmlufts- til kombiovn.

Integreret ovn
Købsguide: Sådan vælger du den rette ovn

Har du svært ved at vælge? Bare rolig, vi hjælper dig.

Induktionskogeplade
Induktionskogeplader

Bliv bedre i køkkenet med vores innovative produkter.

4