Problem
- Hvordan kan jeg reducerer madspild ved at vakuumpakke min mad
- Vakumpakning til Sousvide tilberedning af mad
- Vakuumpakning til opbevaring og tæt forsegling af madvarer, så de holder længere når de lægges på køl eller frost
- Hvordan kan jeg forlænge holdbarheden på mine madvare?
Gælder
- Vakuumpakker
- Madlavning
- Ovne
- Madopbevaring
Løsning
Vidste du at dine madvarer kan holde op til 5 gange længere ved at du vakuumpakker dem?
Det som du kan bruge en vakuummaskine til
Vakuummaskinen kan suge luften ud af en vakuumpose, som maskinen derefter forsegler
Du kan grundlæggende bruge vakuumpakkeren til tre ting:
- Mere effektiv opbevaring af madvarer og forlænge holdbarheden
- Forhindre frostskader på madvarer
- Tilberedning af fødevarer med sous vide-metoden
Holdbarhed forlænges af mangel på ilt
Nogle bakterier skal have ilt for at formere sig.
Mange mikroorganismer der fordærver din mad bruger ilt til at vokse, og ved at vakuumpakke dine madvare, forhindrer du organismerne i at vokse.
Skimmelsvampe kan heller ikke ikke vokse i en vakuumpakket madvare, så du kan forlænge holdbarheden.
Vakuumpakkede fødevarer klarer sig fantastisk godt i fryseren
Ligger du f.eks. en lækker, fedtmarmoreret ribeye i en almindelig plastikpose og derefter i fryseren, vil fedtet i kødet over tid begynde at harskne, selv ved 18 graders frost. Harskningsprocessen af fedt kræver ilt, og der er ilt i en almindelig plastikpose.
Harskning er ikke en bakterievækst, og det gør ikke kødet sundhedsskadeligt, men det går ud over smagen.
Frysebrænding af maden er rimfrostskader på kødet, som opstår i forbindelse med udtørring under frost, og som ødelægger kvaliteten af dine madvarer. Det undgår du også ved at vakuumpakke madvarerne.
Du kan nemt vakuumpakke kød, fisk, ost, grøntsager osv.
Nemt trick til vakuumpakning af bløde fødevarer
Vakuumpakning af for eksempel hindbær eller kage kan lade sig gøre, hvis du fryser maden, før du vakuumpakker.
Tricket virker dog kun, hvis du vil fortsætte med at opbevare fødevarerne på frost – hvis du bare gerne vil forlænge holdbarheden
SOUS-VIDE - madtilberedning på et helt nyt niveau
Bring din sous vide-tilberedning op på et helt nyt niveau, og bevar dine fødevarers smag endnu bedre - skab den ideelle vakuumforseglede pose til sous vide-tilberedning med en vakuumpakker.
Electrolux - Create Vacuum Sealer
CREATE vakuumforsegleren holder dine friske og tilberedte fødevarer friske endnu længere og hjælper med at bevare næringsstofferne og friskheden, så du kan nyde dem, som var de friske.
DEN IDEELLE VAKUUMPAKKER TIL DIG
Få den helt rigtige vakuum til din type fødevare hver gang med det automatiske vakuumsystems funktion, Vac & Seal, eller lav den ideelle vakuum med Pulse and Seal-funktionen.
Handy vakuumforsegler der passer den fint ind i ethvert køkken
Sikrer en stærk, pålidelig forsegling, så luften ikke kan slippe ud, og får dine fødevarer til at vare op til fem gange længere.
- Der medfølger 10 forskårne vakuumforseglingsposer
- Kan bruges med færdigskårne vakuumposer eller poseruller
Reducer dit madspild og køb din vakuumpakker i webshoppen her