Den skandinaviske tradition for fika er for alle at nyde. Brug din dampovn til at hæve din yndlingsbagværk.
Fika favoritter
Damp er fremragende til søde sager såsom muffins og kager. Det hjælper med at løfte brødet og giver det den luft, det har brug for. Få den sprød udvendig og fugtig indvendig.
Opskrift: Engelsk Blueberry Muffins
Ingredienser til dejen (A)
350gr mel, 115gr brunt sukker, 20gr bagepulver (til søde produkter)
Ingredienser til dejen (B)
2 hele æg, 200gr blåbær, 370gr mælk, 90gr smeltet smør.
Forberedelse: 15 minutter
Tilbehør: aluminium muffins bægre
Sigt mel, sukker og bagepulver i en skål. I en anden skål blades æg med mælken, med det smeltede smør og blåbær.
A. Hæld den flydende blanding (B) i blandingen af tørre ingredienser (A), og omrør lige nok til at blande ingredienserne.
B. Hæld dejen i smurte muffins bægre og bag den i den nederste del af ovnen.
Bages ved luftfugtighed Lav 170 ° C i 25-30 minutter
Bage håndværkerbrød derhjemme
Bag godt brød med et tryk på en knap. SteamBake-ovne bruger damp til at hæve dejen, hurtig hævning og endda gør bagværk luftige og fugtige indvendig. For at tilføje det sidste strejf af perfektion introduceres regelmæssig tør varme for at gøre skorpen sprød og gyldenbrun.