Fyldt med smagfulde, sprøde og nærende grønsager - en dampovn gør sund kost lettere og mere lækker.
Grøn og sund
Hvorfor er dampende grøntsager bedre? Det er både let, hurtigt og sundt at tilberede dine grøntsager i dampovnen. Hvorfor er dampende grønsager sundt? Dampen dræner ikke grøntsagerne for smag eller næring, så du får et både velsmagende og sundt resultat. Da varmen er konstant, brydes grøntsagerne ikke så let i dampen, og dermed ikke mere smuldrede broccoli. Her er tre lette opskrifter på dampende grøntsager - tag en tur og se hvilken der er din favorit!
Blomkål med citron, sort peber og oliven
- Skær blomkålen i blomster og anbring dem på en perforeret ovnbakke.
- Fuld damp 100 ° C i cirka 3-5 minutter afhængigt af størrelsen. (De skal stadig have noget sprødhed.)
- Tag det ud og bland det i en skål med revet citronskal, citronsaft, knust sort peber, hakkede sorte oliven og havsalt. Server varmt eller koldt.
Grøn asparges med revet parmesanost og olivenolie
- Trim og skræl de nederste 3 cm af aspargesen, og anbring dem på en perforeret ovnbakke.
- Fuld damp 100 ° C i ca. 2-4 minutter afhængigt af størrelsen.
- Tag dem ud og dryp med olivenolie, drys havsalt over og top med masser af revet parmesanost. Server varmt eller koldt.
Broccoli med ingefær, sojasovs, jordnødder og sesamfrø
- Skær broccolien i blomster og anbring dem på en perforeret ovnbakke.
- Fuld damp 100 ° C i cirka 3-5 minutter afhængigt af størrelsen.
- Tag dem ud og bland det i en skål med fint revet ingefær, japansk sojasovs, ristede jordnødder, sesamolie og ristede sesamfrø. Serveres varmt.
Sprød, gyldenbrun og perfekt fugtig
I SteamCrisp-ovne kombineres regelmæssig varme med damp for at gøre dine retter sprøde og gyldenbrune på ydersiden, mens indersiden er fugtig, mør med næringsstoffer og smag perfekt bevaret.