Græskar og grønkål med granatæble

Græskar og grønkål med granatæble

En spændende smagsoplevelse

Græskar er en undervurderet ingrediens – dets vidunderlige jord- og nøddeagtige smag forstærkes med sødme, når det tilberedes på en Teppanyaki-pande. For at afbalancere sødmen sammensættes det med grønkål og granatæblekerner. Et lækkert og mættende vegetarmåltid, som smager ekstra godt, når det er koldt udenfor.

Ingredienser

2-3 tsk. olivenolie
1-2 spsk. tørret sød chili

1/4 tsk. salt

1 stort bundt grønkål
2/3 kop granatæblekerner
1 frisk stilk rosmarin

Sådan gør du

Skræl græskarret, og fjern kernerne. Skær det derefter i tynde skiver på langs. Læg græskarskiverne på den varme Teppanyaki-pande. Tilsæt olivenolie, drys salt og chili, og steg ved middelvarme.

Tilsæt grønkålen og rosmarinen efter 10-12 minutter, og steg det sammen med græskarret. Tilsæt om nødvendigt mere olivenolie.

Afslut med et drys granatæblekerner. Servér varm eller ved stuetemperatur.

Opdag flere opskrifter

Følg linket for at se alle vores opskrifter. Lær hvordan du laver alt fra fine middage til lækre kager.