Chantilly-creme med mango
Chantilly-creme med mango
Med den her mangocreme kan du fylde 12 små kagekroketter. Cremen kan også serveres som mousse i et glas med frisk frugt, eller som fyldning i bagværk eller i en tærte. Eller hvad med i en Rum Baba- eller st. Honorékage?
Antal portioner: 12 pers.
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
4 dl pisket fløde, 1 dl glasur, 1 g vanilje, 100 g mango most til puré, juice fra en halv citron.
Sådan gør du?
- Fjern skræl og sten fra mangoen.
- Placér mangoen i en skål og blend.
- Tilføj citronjuice.
- Læg alle ingredienserne med undtagelse af mangoen i en skål.
- Placér mangoen i en skål blendBlend med en Masterpiece-blender indtil fløden med glasur og vanilje bliver til bløde toppe.
- Læg cremen i en sprøjtepose med en medium-størrelse i mundstykke. Hvis du ikke har en sprøjtepose, kan du klippe hul i en plastikpose og bruge den som sprøjtepose.
Vi anbefaler denne type vin til cremen
Le Cordon Bleu anbefaler mousserende vin til cremen og kagekroketterne. Det som er vigtigt er, at vælge en vin som passer til sødmen fra cremen. De fleste mousserende vintyper er Brut, men her vil man ha Dry ('sec' på fransk) eftersom de indholder 17-32 g sukker. Det passer godt sammen med bagværkets sprødhed uden, at det bliver for sødt i forhold til mangofyldet: Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. in Veneto eller Champagne. Sørg for, at det serveres koldt i champagneglas for fuldendt nydelse af aromaen og den runde tekstur fra boblerne.