Avocadoer, radiser og chili

Avocadoer, radiser og chili

Avocadopålæg

Denne enkle og lækre opskrift er perfekt, når du står og skal bruge en hurtig og nærende morgenmad, snack eller forret. Eksperimentér med at mose eller skære avocadoen i skiver, før du kommer den på brødet for at få forskellig konsistens. Radiser og chili tilsætter ekstra krydderi.

Ingredienser (4-6 portioner)

6 skiver surdejsbrød
2 avocadoer
5 radiser skåret i tynde skiver
100 g salatskud
Olivenolie
Chiliflager til at drysse ovenpå
Havsalt
Frisk limejuice

Sådan gør du

Arrangér brødskiverne på et serveringsfad. Skær avocadoen i halve stykker, fjern kernen, og skær avocadoen i tynde skiver. Læg avocadoen på brødet, og top med chiliflager, salatskud, radise og salt. Pres limejuice ovenpå, og servér.

Opdag flere opskrifter

Følg linket for at se alle vores opskrifter. Lær hvordan du laver alt fra fine middage til lækre kager.