Crème brûlée

Fin skorpe

Fantastisk knas

En klassiker til én, som har brug for at søde tilværelsen lidt op.

Ingredienser til crème brûlée

(Fem portioner af 100 g)

400 g fløde, 6 æggeblommer, 80 g sukker, en vaniljestang (skrabet)

Tilberedning

Bageren blander cremen

1) Tilbered cremen

Brug Kitchen Assistent til at røre sukker, creme, skrabet vaniljemarv og æggeblommer sammen, indtil det hele er blandet godt. Eller brug lidt mere tid på at røre det sammen i hånden. Hæld derefter blandingen i ovnfaste ramekins.

Electrolux Kitchen Assistent
Mød din Assistent

Pisk og rør og få bedre bageresultater. Vores Assistent gør det hårde arbejde til en ren leg, så du får mere tid til de sjove ting.

Bageren indstiller ovnen til PlusSteam, så den er klar til cremen

2) Klargør ovnen

Når du bruger damp til at bage denne populære dessert, bevares cremens lette vaniljesmag og konsistens. Du skal kun hælde 100 ml vand i kombidampovnens ovnrum. Stille knappen på PlusSteam-symbolet, varme ovnen op til 120℃ og trykke på PlusSteam-knappen. Og derefter læne dig behageligt tilbage og slappe af i 5 minutter.

Bageren laver en karameliserende sukkertop til creme brulee med gasflammen

3) Indstil, strø, brænd

Efter fem minutter, når ovnen har nået den indstillede temperatur, er du klar til at sætte crème brûléen i ovnen. Bag den i 30 minutter, eller indtil cremen bævrer let i midten. Lad den derefter køle af i mindst 3 timer i køleskabet, indtil den er stivnet. Strø sukker på toppen af crème brûléenog karamellisér den ved at brænde den med en gasbrænder. Det vil give dine buddinger den knasende sprødhed, de er kendte for. Bon appétit!

  • Chokoladekage
    Chokoladekage
  • Citronmarengstærte
    Citronmerengstært med sukkerglasur
  • Cheesecake
    Bagt cheesecake