Ingredienser til en cheesecake
(Én 16 cm cheesecake)
Skorpe
100 g grahamskiks, 2 skefuld sukker, 60 g smør (smeltet)
Fyld
500 g cremet ost, 2 skefuld almindeligt mel, 3 mellemestore æg, 40 ml fløde, 1 teskefuld vaniljeekstrakt
Tilberedning
1) Tilbered den perfekte skorpe
Forvarm ovnen til 180 °C, knus dine grahamskiks i en blender til en fin krumme. Vores Masterpiece Blender er perfekt til opgave og omdanner dine kiks til krummer på sekunder. Bland krummerne med det smeltede smør og sukker, bland det hele til en 16 cm kagering. Bag kagebunden i 10 minutter ved 180 °C for at gøre den sprød og perfekt.
Masterpiece Blender fremtryller den mest bløde og fløjlsagtige konsistens, fra uimodståelige cheesecake-bunde til silkebløde supper.
2) Lav fyldet
Rør osten til den er cremet, kom sukker i samt fløde, vaniljeekstrakt, mel og æggene. Hæld 100 ml vand i kombidampovnens ovnrum. Stille knappen på PlusSteam-symbolet, varme ovnen op til 180℃ og trykke på PlusSteam-knappen. Kun 5 minutter, og du er klar til at bage.
3) Hæld, kog og køl
Hæld fyldet over kagebunden og bag i 15 minutter ved180 °C. Skru temperaturen ned til 120 °C, og bag i endnu 25 minutter, eller indtil fyldet er stivnet, og det kun er midten, der ser fugtig og bævrende ud. Tag den ud af ovnen og stil den på en rist. Lad cheesecaken køle af, indtil den er stivnet og blød som silke.