Bagt cheesecake

Silkeblødt fyld

En sprød bund

Blød og cremet cheesecake er en sikker vinder.

Ingredienser til en cheesecake

(Én 16 cm cheesecake)

Skorpe
100 g grahamskiks, 2 skefuld sukker, 60 g smør (smeltet)

Fyld
500 g cremet ost, 2 skefuld almindeligt mel, 3 mellemestore æg, 40 ml fløde, 1 teskefuld vaniljeekstrakt

Tilberedning

Electrolux Masterpiece Blender, der knuser kiks til en kiksebund

1) Tilbered den perfekte skorpe

Forvarm ovnen til 180 °C, knus dine grahamskiks i en blender til en fin krumme. Vores Masterpiece Blender er perfekt til opgave og omdanner dine kiks til krummer på sekunder. Bland krummerne med det smeltede smør og sukker, bland det hele til en 16 cm kagering. Bag kagebunden i 10 minutter ved 180 °C for at gøre den sprød og perfekt.

Electrolux Masterpiece Blender
Blend dig til bedre bagværk

Masterpiece Blender fremtryller den mest bløde og fløjlsagtige konsistens, fra uimodståelige cheesecake-bunde til silkebløde supper.

Bager indstiller ovnen til PlusSteam

2) Lav fyldet

Rør osten til den er cremet, kom sukker i samt fløde, vaniljeekstrakt, mel og æggene. Hæld 100 ml vand i kombidampovnens ovnrum. Stille knappen på PlusSteam-symbolet, varme ovnen op til 180℃ og trykke på PlusSteam-knappen. Kun 5 minutter, og du er klar til at bage.

En bager, der hælder den bløde cheesecake-blanding i en bageform, klar til at komme i ovnen

3) Hæld, kog og køl

Hæld fyldet over kagebunden og bag i 15 minutter ved180 °C. Skru temperaturen ned til 120 °C, og bag i endnu 25 minutter, eller indtil fyldet er stivnet, og det kun er midten, der ser fugtig og bævrende ud. Tag den ud af ovnen og stil den på en rist. Lad cheesecaken køle af, indtil den er stivnet og blød som silke.

  • Chokoladekage
    Chokoladekage
  • Crème brûlée
    Lav den sprøde karamelskorpe på din creme brulee med gasbrænderen
  • Citronmarengstærte
    Citronmerengstært med sukkerglasur