Tilberedning af perfekt tilberedt kød i en airfryer - Entrecote eller mørbradbøf
Vidste du, at du kan tilberede kød i en airfryer? Tilberedning af kød som entrecote eller mørbrad i en airfryer kan give dig saftigt kød med en smuk gyldenbrun finish - og det er hurtigt! Se opskriften nedenfor.
Perfekt med en god salat, kartoffelgratin og sauce.
Ingredienser (Portioner: 2)
- 225 g entrecote / mørbradbøf
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids sort peber
- 1 tsk frisk hakket rosmarin
- Olivenolie (valgfrit)
Sådan gør du:
- Tag kødet ud af køleskabet før tilberedning - mindst en time før.
- Forvarm din airfryer ved 200 grader i 5 minutter.
- Tør kødet med køkkenrulle.
- Krydr kødet på begge sider med salt, peber og rosmarin. Pensl et lag olivenolie på for at give smag og farve (valgfrit).
- Læg kødet i din airfryer, og tilbered det på kødprogrammet: Tilbered ved 200° C i ca. 6 minutter. Kør programmet til den ønskede kernetemperatur - brug et madlavningstermometer.
Blodig/rød: 52-54 grader
Medium/rød: 56-60 grader
Medium gennemstegt: 60-65 grader
Gennemstegt: 68-70 grader - Tag kødet ud, og lad det hvile i 5-10 minutter, når programmet er færdigt.
Se andre opskrifter til din Airfryer
Grillet kylling med timian, citron og hvidløg
Se mere fra Electrolux
-
-
-
Airfryer opskrifter
Find velsmagende og nemme opskrifter til din airfryer. Find inspiration til lækre måltider, snacks og tilbehør.