Tilberedning af perfekt tilberedt kød i en airfryer - Entrecote eller mørbradbøf

Vidste du, at du kan tilberede kød i en airfryer? Tilberedning af kød som entrecote eller mørbrad i en airfryer kan give dig saftigt kød med en smuk gyldenbrun finish - og det er hurtigt! Se opskriften nedenfor.

Perfekt med en god salat, kartoffelgratin og sauce.

Saftigt kött är snyggt uppskuret på en tallrik, tillsammans med krispiga grönsaker.

Ingredienser (Portioner: 2)

  • 225 g entrecote / mørbradbøf
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 1 tsk frisk hakket rosmarin
  • Olivenolie (valgfrit)

Sådan gør du:

  1. Tag kødet ud af køleskabet før tilberedning - mindst en time før.

  2. Forvarm din airfryer ved 200 grader i 5 minutter.

  3. Tør kødet med køkkenrulle.

  4. Krydr kødet på begge sider med salt, peber og rosmarin. Pensl et lag olivenolie på for at give smag og farve (valgfrit).

  5. Læg kødet i din airfryer, og tilbered det på kødprogrammet: Tilbered ved 200° C i ca. 6 minutter. Kør programmet til den ønskede kernetemperatur - brug et madlavningstermometer.

    Blodig/rød: 52-54 grader
    Medium/rød: 56-60 grader
    Medium gennemstegt: 60-65 grader
    Gennemstegt: 68-70 grader

  6. Tag kødet ud, og lad det hvile i 5-10 minutter, når programmet er færdigt.

Se andre opskrifter til din Airfryer

Sprøde kyllingelår

Grillet kylling med timian, citron og hvidløg

Saftig laks med peberkorn og appelsin i airfryer

Sprøde søde kartoffelfritter

Stegte grøntsager i airfryer

Bag blåbærmuffins i airfryer

Se mere fra Electrolux