Dampet laks i airfryer – nemt og lækkert

Tilberedningstid: 10 minutter
Mængde: 2 personer

Her kan du se, hvordan du tilbereder laks i din airfryer med dampfunktion. Ved at tilføre damp tilberedes laksen skånsomt, og du får en perfekt tilberedt laks på ingen tid, samtidig med at du undgår at den bliver tør. Dampning bevarer også både næringsstoffer og farve, og giver laksen en dejlig konsistens.

Denne opskrift er nem, lækker og hurtig! Server med grønkål med presset citronsaft og olivenolie. Perfekt som hverdagsmad – se hele opskriften her.

 

Ingredienser

  • 400 g laksefileter (friske eller optøede)
  • Citron
  • Salt
  • Sort peber
  • Dild
  • Olivenolie
  • Grønkål

Sådan gør du:

  1. Læg de optøede eller friske laksestykker i kurven
  2. Krydr laksen med salt og peber, og læg citronskiver på

  3. Fyld vandtanken
  4. Vælg Airfryer + Steam-programmet

  5. Indstil til 140 grader i 10 minutter

  6. Airfryeren tilfører damp og tilbereder laksen skånsomt

  7. Top med dild

Se mere fra Electrolux