Dampet laks i airfryer - saftigt og nemt

Tilberedningstid: 10 minutter
Mængde: 2 personer

Her kan du se, hvordan du tilbereder laks i din airfryer med dampfunktion. Ved at tilføre damp tilberedes laksen skånsomt, og du får en perfekt tilberedt laks på ingen tid, samtidig med at du undgår at den bliver tør. Det bevarer også alle næringsstofferne og farven og giver laksen en dejlig konsistens.

Denne opskrift er enkel, lækker og hurtig! Server med grønkål med presset citronsaft og olivenolie. Perfekt til hverdagens måltider - Se hele opskriften her.

 

Ingredienser

  • 400 g laksefileter (friske eller optøede)
  • Citron
  • Salt
  • Sort peber
  • Dild
  • Olivenolie
  • Grønkål

Sådan gør du:

  1. Læg de optøede eller friske laksestykker i kurven
  2. Krydr laksen med salt og peber, og læg citronskiver på

  3. Fyld vandtanken
  4. Vælg Airfryer + Steam-programmet

  5. Indstil til 140 grader i 10 minutter

  6. Airfryeren tilfører damp og tilbereder laksen skånsomt

  7. Top med dild

Se mere fra Electrolux