Electrolux induktionskogeplade med SenseBoil®-funktion har en indbygget sensor, der registrerer, når vandet i kogegrejet når kogepunktet. Kogepladen justerer automatisk temperaturen til en kontrolleret simren, så vandet ikke koge over. Sensoren virker ved kogning af vand eller vand med kartofler.
SenseBoil®-funktionen findes på visse Electrolux induktionskogeplader.
Sådan tændes SenseBoil®-funktionen
1. Tryk på når kogepladen er tændt. Et blink viser de zoner, som kogesensoren kan bruges på.
2. Indstil varmeniveauet for den foretrukne zone. Det blinkende lys over symbolet viser fremskridtet og forbliver tændt, indtil vandet begynder at koge.
3. Når du hører en biplyd, er kogepunktet nået, og vandet vil blive bragt til at simre. Hvis du koger pasta eller grøntsager, tilsæt disse til vandet og fortsæt med at lave mad.
Sådan slår du SenseBoil®-funktionen fra
Tryk eller juster varmeniveauet i zonen manuelt for at slukke for kogesensoren.
Vigtigt
- Fyld 1/2 til 3/4 af gryden med vand, kun indtil 4 cm fra grydens kant.
- Brug ikke mindre end 1 eller mere end 5 liter vand, og sørg for, at den samlede vægt af vandet (eller vandet med kartofler) ligger mellem 1-5 kg.
Godt at vide
- Kogesensoren kan bruges på én zone ad gangen.
- Hvis en zone allerede er i brug eller har restvarme, kan den ikke bruges sammen med kogesensoren.
- Hvis du ikke vælger en zone inden for 5 sekunder, tændes kogesensoren ikke.
- Kogesensoren fungerer både med og uden låg på gryden eller panden.
- Aktivering af pausefunktionen eller løft af kogegrejet vil slukke for kogesensoren.
For mere information om din specifikke induktionskogeplademodel, se brugsanvisningen.
Nu hvor du har lært, hvordan du bruger SenseBoil®-funktionen, vil du måske lære mere om de andre funktioner på din induktionskogeplade.